Honden

uitlaatservice Honden trainer

ONZE DIENSTEN 

JeWoef Hondenuitlaatservice richt zich op individuele wandelingen voor uw hond.

Door individueel, per adres, de honden mee te nemen is er veel individuele aandacht voor uw hond. 
Standaard duurt de wandeling ongeveer een half uur, maar daar ik graag maatwerk bied, is veel bespreekbaar.
Een oudere hond die de groep te druk vind of niet meer zo goed bijhoud, een hond die moet herstellen van een blessure, een jonge hond die nog niet zo lang mag wandelen, etc. is allemaal van harte welkom bij JeWoef.

 's Avonds een blokje om omdat je een avonddienst hebt? Of met een minder sociale hond toch een uur op pad om lekker de benen te strekken? 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.


JeWoef Hersenwerk voor honden wordt gedaan door middel van privéles. Dit kan bij jou thuis of op de locatie van Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer. 
Zowel de workshop als de cursus worden in een privé vorm gegeven. U krijgt samen met uw hond één op één les. De cursus zal bestaan uit 3 lessen, waarvan de eerste les 45 minuten zal duren en de 2e en 3e les zullen beide 30 minuten duren.


JeWoef hondentrainer richt zich in de basis op positieve opvoeding en training van de hond, ook wel beloningsgerichte training genoemd. Hierbij maak ik veelal gebruik van de clicker als hulpmiddel. Wil jij een goede band en samenwerking met jouw hond, hulp bij voorkomen van ongewenst gedrag en veel plezier beleven met je hond? Meld je dan aan voor privé trainingen!
Naast privétrainingen wordt ik ingehuurd door Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer voor groepslessen en privélessen. 
Naast de basis training kunnen we ook aan de slag met clickerfun of speuren.
Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of bel me even om de situatie te bespreken.

Door mijn ervaring met buitenlandse hondjes opgedaan door vrijwilligerswerk, heb ik reeds een mooie basis op mogen bouwen. Deze ervaring aangevuld met nog een heleboel stage uren en opleidingsuren, ben ik inmiddels voorzien van een goede basis als kynologisch instructeur. Gaat uw situatie mijn kennis te boven, heb ik goede contacten met gedragsdeskundigen. Bij ons allemaal staat de positieve training en benadrukken van de dingen die wél goed gaan op nummer 1, samenwerking en een goede relatie tussen hond & baas is de basis om mee verder te gaan.